NVGIC voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVGIC ledencontent.

Laparoscopiecursussen

De Laparoscopiecursussen Colorectale Anatomie, Colonchirurgie, en Rectumchirurgie worden georganiseerd door de Stichting bij- en nascholing NVGIC in samenwerking met het Erasmus MC, het VUMC, en het Radboud UMC.

Hiervoor gelden de volgende inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden:
Uw digitale inschrijving via de website is pas definitief zodra de betaling van € 700,- door de NVGIC is ontvangen. Bij ontvangst van uw inschrijving geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag gerestitueerd.

Gezien de hoge kosten van deze cursussen en reserveringen van expert faculty, ruimtes en materialen, zal bij een “no show” of afzegging binnen 8 weken voor de cursusdatum zonder zeer zwaarwegende redenen geen restitutie van het cursusgeld plaatsvinden en komen de cursuskosten à € 700,- voor uw eigen rekening.

Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

De NVGIC-congressen, cursorisch onderwijs, en CASH 3.0 cursussen worden georganiseerd in samenwerking met een congresbureau. Hiervoor gelden de volgende inschrijvings- en annuleringskosten.

Uw inschrijving is pas definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen en gecontroleerd. Bij ontvangst van uw inschrijving geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Restitutie van inschrijvingsgelden vind binnen een termijn van 4 weken plaats.

Stichting bij- en nascholing NVGIC
De stichting bij- en nascholing NVGIC verzorgt de financiële aspecten van de bij- en nascholings activiteiten van de NVGIC.

Algemene voorwaarden
De NVGIC congressen en bij- en nascholings activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met een congresbureau. 

Copyright
Door de NVGIC georganiseerde congressen en bij- en nascholings activiteiten vallen onder het copyright zoals gedeponeerd in de Nederlandse wet.

Gerelateerd nieuws