NVGIC voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVGIC ledencontent.

04 augustus 2022

Uitnodiging Care 4 Care concert 10 september

Amsterdam, 27 juli 2022

Beste zorgmedewerkers,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor het ‘Care 4 Care’ bedankconcert in de Ziggo Dome op 10 september 2022. Wij organiseren deze muzikale feestavond omdat wij jullie hartelijk willen danken voor alle inzet tijdens de voortdurende coronapandemie. Met de zware werkdruk in de zorg is er collectief behoefte aan een avond ontspanning en plezier.

De muzikale invulling van de avond zal bestaan uit Nederlandse artiesten en DJ’s. Met een breed programma belooft het een avond vol hits van eigen bodem te worden. Het definitieve programma zal op een later moment bekend worden gemaakt. Medeorganisator Floris van Oranje zal in ieder geval als DJ optreden.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: AFAS, Aon, Dura Vermeer, CTP, GR8 Hotels, Nationale Postcodeloterij, Pon, Randstad, Somerset Capital Partners, Uijthoven Vastgoedadvies, Verwelius en de Ziggo Dome. Het Nederlandse Rode Kruis en het fonds Slachtofferhulp ondersteunen dit initiatief.

Interesse in het Care 4 Care concert? Indien jij 10 september aanwezig wilt zijn, vragen wij onderstaande link te openen en het online formulier in te vullen. Na vermelding van naam, leeftijd, werkgever en werk e-mail adres, zal een gratis toegangsticket worden verzonden. Er kan slechts 1 ticket per persoon worden aangevraagd. Er is ruimte voor 16.000 bezoekers, dus boek snel jouw ticket! Wij hopen er samen met jullie een onvergetelijke avond van te maken.

Klik op deze link

Hartelijke groeten, Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment)
Floris van Oranje