NVGIC voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVGIC ledencontent.

27 september 2022

Dutch Liver Week 2022

Graag nodigen wij u uit voor de Dutch Liver Week 2022 (DLW). Deze cursus wordt inmiddels voor de dertiende maal georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie, opnieuw in samenwerking met de Vlaamse Universiteiten.

Op dinsdag start de DLW met een cursus abdominale echografie, waarbij de beginselen van de abdominale echografie zullen worden bijgebracht met een theoretische introductie. Hierna kunt u het geleerde in praktijk brengen op gezonde vrijwilligers en simulatoren.

Van woensdag t/m vrijdag volgen drie dagen Klinische Hepatologie. In deze cur- sus zullen van diverse hepatologische onderwerpen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en behandeling worden belicht.

De cursus is bedoeld voor MDL-artsen, internist-infectiologen, chirurgen, kinder- artsen en verpleegkundig specialisten al dan niet in opleiding. Deze cursus dient door de Nederlandse aios MDL eenmaal verplicht te worden gevolgd tijdens de opleiding. De cursus wordt van harte aanbevolen aan de Vlaamse arts-specialist in opleiding als opleidingsonderdeel in het kader van de MaNaMa. De DLW vindt plaats van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 september in Double Tree by Hilton te Am- sterdam, direct naast CS Amsterdam.

Wij hopen vele collegae uit Nederland en Vlaanderen te mogen verwelkomen als deelnemers aan de cursus!

Meer informatie

U kunt zich niet meer inschrijven.