NVGIC voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVGIC ledencontent.

16 september 2022

Eerste landelijke symposium over fluorescentie-geleide chirurgie

Op vrijdag 16 september 2022 vindt het eerste landelijke symposium over fluorescentie-geleide chirurgie plaats in Spant! te Bussum. Het symposium wordt georganiseerd door de Dutch Fluorescence Guided Surgery (DFGS) Group.

Wenst u zich verder te verdiepen in de fluorescentie-geleide chirurgie? Of wilt u juist een eerste sprong wagen in de wereld van nabij-infrarode fluorescentiebeeldvorming maar twijfelt u nog waar te beginnen of hoe dit aan te pakken? In beide gevallen zult u in dit symposium op uw plek zijn.

Het symposium is gericht op een zo breed mogelijk klinisch en wetenschappelijk publiek van zowel ervaren als onervaren fluorescentiegebruikers. Zo zullen allerhande voorbeelden van het gebruik van ICG uit de dagelijkse praktijk aan bod komen, maar ook (fundamenteel) onderzoek naar tumor-specifieke stoffen. Hieronder vallen onderzoekers en specialisten van de snijdende sub-specialismen urologie, plastische chirurgie, KNO-heelkunde, heelkunde, neurochirurgie en gynaecologie. Tevens is het zeer geschikt voor geïnteresseerde technisch geneeskundigen.

Het discipline-overstijgende karakter biedt een unieke mogelijkheid om te leren van inzichten die opgedaan zijn in andere subspecialismen dan waar u wellicht het meest bekend in bent.

Als deelnemer van het symposium kunt u tijdens de lunch ook uitgebreid kennis maken met de fluorescentiecamera’s van verschillende fabrikanten.

Meer informatie over de DFGS-group en het programma kunt u vinden op de website dfgs-group.org of LinkedIn.

Wilt u meteen een kaartje kopen? Klik dan op de volgende link: Kaartverkoop

  • 1Gegevens
  • 2Opties
  • 3Betaling
  • 4Bevestigen
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Persoonlijke gegevens
Privé adres
Privé communicatie
Omdat wij onze leden informeren via onze website, via nieuwsbrieven en e-mail, is het belangrijk dat uw juiste e-mail adres bij ons bekend is. Geef aan via welk e-mailadres u de correspondentie wilt ontvangen.
Functie
Gebruikersovereenkomst
Portretrecht
Gezondheidsverklaring
Geen gegevens gevonden
Gekozen opties:
Betaalwijze:
 aan mij