Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Bij- en nascholing NVGIC

Bij- en nascholing NVGIC

Stichting bij- en nascholing NVGIC
De stichting bij- en nascholing NVGIC verzorgt de financiële aspecten van de bij- en nascholings activiteiten van de NVGIC.

Algemene voorwaarden
De NVGIC congressen en bij- en nascholings activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met een congresbureau .Tot op heden heeft de NVGIC gebruikt gemaakt van de diensten van Congress Company.

Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden
De NVGIC congressen en bij- en nascholings activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met een congresbureau .Tot op heden heeft de NVGIC gebruikt gemaakt van de diensten van Congress Company. Hiervoor gelden de volgende inschrijvings- en annuleringskosten

Uw inschrijving is pas definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen en gecontroleerd.
Bij ontvangst van uw inschrijving geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Restitutie van inschrijvingsgelden vind binnen een termijn van 4 weken plaats.

Copyright
Door de NVGIC georganiseerde congressen en bij- en nascholings activiteiten vallen onder het copyright zoals gedeponeerd in de Nederlandse wet.